Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

51o Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

     Σήμερα, 12 Ιουνίου, γίνεται η τελετή έναρξης  του 51ου Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος  Ομάδων, στο Δουβλίνο Της Ιρλανδίας, και από αύριο ξεκινάει η διεξαγωγή των αγώνων στις κατηγορίες Όπεν & Γυναικών.

     Αυτό το πρωτάθλημα είχε προγραμματισθεί να γίνει στη χώρα μας, και συγκεκριμέναστο Porto Carras της Χαλικιδικής, αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν για διάφορους λόγους.

   Στη φετεινή διοργάνωση συμμετέχουν 34 χώρες στην κατηγορία Όπεν, 19 στην κατηγορία Γυμαικών και 19 στην κατηγορία Seniors.


     Η χώρα μας κάνει παρουσία με 2 ομάδες, την Εθνική ομάδα Όπεν, αποτελούμενη από τους αθλητές μας Μισέλ Έιντι, Βασίλη Βρούστη, Τάκη Κανναβό, Ντίνο Δοξιάδη, Φίλιππα Καραμανλή και Μανώλη Πρωτονωτάριο και αρχηγό τον Σταύρο Μπομπολάκη, και την Εθνική ομάδα Γυναικών αποτελούμενη  τις αθλήτριες μας Αναστασία Βελώνη, Λιάνα Μαμιδάκη, Λιάνα Οικονόμου, Δέσποινα Κανελλοπούλου, Αντωνία Κυριακίδου και Σοφία Λαμπρινού και αρχηγό την Άννυ Καραμανλή.

    Εμείς τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία, τους διαβεβαιώνουμε δε, ότι θα είμαστε νοερά κοντά τους, όλη αυτή την περίοδο, παρακολουθόντας, καθημερινά, όσα παιχνίδια θα αναμεταδίδονται από το www.bridgebase.com  και τα αποτελέσματα από την επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων
  http://www.eurobridge.org/competitions/12Dublin/microSite/Results.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου