Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαθητών 2012

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαθητών περιόδου 2011 - 2012.

Και στην 2η ημερίδα οι μαθητές έπαιξαν 18 διανομές μετά το πέρας των οποίων ανεδείχθησαν οι νικητές και οι δικαιούχοι των πολλών επάθλων που είχε αθλοθετήσει η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ.
Η ΕΟΜ σε μια τέτοια οργάνωση όπου το Ελληνικό Μπριτζ υποδέχεται επίσημα όσους ολοκλήρωσαν τους δύο πρώτους κύκλους μαθημάτων και μπορούν πλέον να λαμβάνουν μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις του αθλήματος. 

      Μέχρι να καταχωρηθούν και να επιβεβαιωθούν τα σκορ των διανομών, ώστε να υπολογισθούν σωστά τα αποτελέσματα του αγώνα, ο διογανωτής Α.Ο.Ταταύλα προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες έναν μπουφέ με ελαφρύ φαγητό και αναψυκτικά.

   Οι μαθητές, αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες στο 4ο Βυζαντινό Φεστιβάλ Μπριτζ κάθησαν παρέες- παρέες και απόλαυσαν το γεύμα συζητώντας για αυτή τη μοναδική εμπειρία που είχαν.

Παρών στην εκδήλωση και ο Δήμαρχος του Παλ. Φαλήρου Σ. Χατζηδάκης, ο οποίος από την ίδρυση του τμήματος Μπριτζ του ΑΟΤ είναι κοντά και υποστηρίζει οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για την ανάπτυξη αυτού του υπέροχου πνευματικού αθλήματος.
Κρίμα, που δεν μπορούσε να είναι παρών και ο Πρόεδρος της ΕΟΜ να δει, ζωντανά, αυτή την φανταστική εικόνα των 128 νέων μελών του Ελληνικού Μπριτζ, στον πρώτο τους επίσημο αγώνα.
Η φετεινή μεγάλη συμμετοχή δείχνει ότι όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στο Μπριτζ, ξεπερνώντας τις προκαταλήψεις ότι τάχα παίζεται με χαρτιά και είναι χαρτοπαίγνιο. Όσοι το γνωρίσουν γοητεύονται απ' αυτό, απολαμβάνουν τις χαρές που χαρίζει και γίνονται ένθερμοι υποστηρικτές του.

Νικητές του αγώνα, με ποσοστό 64,81% ένα ζευγάρι αποτελούμενο από δύο νέα παιδιά, τον Κ. Σκλάβο και τον Π. Ράπτη, από έναν νεοσύστατο Όμιλο, που δημιούργησε με πρωτοβουλία του ο Κώστας Κοντός στη Λαμία (πρώτη φωτό) και κάνει ο ίδιος τα μαθήματα εκεί. Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στον δάσκαλό τους για τη μεγάλη νίκη τους.

   Ακολουθούν πολύ-πολύ κοντά με ποσοστό 63,96% άλλα δυο νέα παιδιά, οι μαθητές Ν. Ρήγας - Μ. Κούρος.
Βλέποντας καανείς την κατάσταση των αποτελεσματων καταλαβαίνει πόσο σκληρός ήταν ο αγώνας από το πόσο κοντά είναι τα αποτελέσματα στην κατάταξη. Από  ποσοστό 63,07 έως 63,96, υπάρχουν 5 ζεύγη με διαφορές μικρότερες από 0,30%.
Στην τρίτη θέση, με ποσοστό 63,70%  βρέθηκαν οι Κ. Γιουλάτος - Χ. Κάρακος. 

Ειδικά έπαθλα δόθηκαν στο πρώτο ζευγάρι του ωραίου φύλλου, στις κυρίες Μ. Μέκου και Π. Ματσούκα του Αθηναϊκού Ομίλου Μπριτζ.
 Στη φωτογραφία ο δάσκαλος και πρόεδρος του Α.Ο.Μ
Σ. Μπομπολάκης ανάμεσα στις δύο ωραίες κυρίες.

Το έπαθλο Νέων (κάτω των 25 ετών) πήρε, άλλο ένα ζευγάρι του ΑΟΜ, οι νεαροί, πολλά υποσχόμενοι, Ι. Σακελλάρης - Γ. Σκουλικάρης.


Επίσης, ασημένια έπαθλα δόθηκαν στο 1ο ζετγάρι Seniors, στο πρωτο ζευγάρι από την περιφέρεια, στο πρώτο μικτό ζευγάρι, τους νικητές κάθε ημερίδας κ.α. Σε ένα ζευγάρι κάθε Ομίλου δόθηκε σαν έπαθλο ένα βιβλίο για Μπριτζ.


Συγχαρητήρια σε όλους, γενικά για τη συμμετοχή τους και καλές και πολλές, μα πάρα πολλές, "ώρες πτήσης".

Κατάταξη 1ης ημερίδας 
Κατάταξη 2ης ημερίδας 
 Γενική Κατάταξη 
Διανομές 1ης ημερίδας
Διανομές 2ης ημερίδας









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου