Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

19o Φεστιβάλ Μπριτζ Ανθοκομικής 2010

Στις 14, 15 & 16 Μαΐου διοργανώνεται το 19ο Φεστιβάλ Μπριτζ της Ανθοκομικής, στο οποίο περιλαμβάνεται και Μαθητικό Grand-Prix  3 ανεξάρτητων ημερίδων.
Grand-Prix είναι ένας αγώνας όπου μπορείτε να παίξετε όσες ημερίδες εσείς θέλετε και σε κάθε ημερίδα με όποιον συμπαίκτη θέλετε. Η Γενική κατάταξη ενός Grand-Prix είναι ατομική και για να συμπεριληφθεί κάποιος σε αυτήν πρέπει να παίξει υποχρεωτικά στην 3η ημερίδα καθώς και σε κάποια από τις δύο πρώτες. Σε περίπτωση που κάποιος παίξει και στις 3 ημερίδες μπορεί να αφήσει έξω το χειρότερο ποσοστό από τις δύο πρώτες ημερίδες αφού υπολογίζονται μονο δύο αποτελέσματα για τη Γενική κατάταξη. Το αποτέλεσμα της 3ης ημερίδας και το καλύτερο αποτέλεσμα των δύο πρώτων.
Την Κυριακή στις 16:00, μετά το τέλος του αγώνα, θα προσφερεθεί πλούσιος μπουφές και θα γίνουν οι απονομές των επάθλων στους νικητές.
Δικαιώματα συμμετοχής 10€ ανά αθλητή ανά ημερίδα.
Περισσότερες πληροφορίες στο Φυλλάδιο του Φεστιβάλ
 Την πρώτη ημερίδα με συμμετοχή 23 ζευγών την πρώτη θέση κατέκτησε το ζευγάρι Κ. Παπαδημητρίου - Α. Παλατζιάν με ποσοστό 71.80%. Τη δεύτερη ημερίδα στην πρώτη θέση βρέθηκε το ζευγάρι Ν. Λυερός - Τ. Βασιλοπούλου με ποσοστό 64.73% και την τρίτη ημερίδα κέρδισε το ζευγάρι Ε. Συμεωνίδου - Σ. Σωτσός με ποσοστό 67.46%.
Νικητές του τριημέρου, ήσαν δύο λόγω ισοβαθμίας, οι Δ. Κόντος και Θ. Δρογώση με Μ.Ο. ποσοστό 62.14%. Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή σε αυτή την τόσο όμορφη διοργάνωση!!
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της ΕΟΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου